Tekstgrootte: Kies de grootte van de letter
WMO Cliëntenraad Hengelo | Aanspreekpunt voor iedereen!

Bouwstenen voor coalitieakkoord

6 april 2018

Geachte heer / mevrouw,

De drukke periode van het voeren van campagne en de verkiezingen zijn achter de rug. Nu begint het pas echt spannend te worden. U gaat de komende tijd met diverse partijen in gesprek om uiteindelijk tot werkbaar coalitieakkoord te komen. Hierbij sturen wij u een lijst met bouwstenen toe die volgens ons onmisbaar is voor een goed sociaal beleid. Het gaat om een inclusie coalitieakkoord dat het mogelijk maakt dat iedereen in onze gemeente mee kan doen.

Met deze lijst met bouwstenen hopen wij u te inspireren bij het tot stand brengen van een inclusie coalitieakkoord. U mag de lijst met bouwstenen gerust van ons kopiëren.

Download de lijst (PDF)

Wij hopen dat uw inclusie coalitieakkoord straks voor iedereen goed toegankelijk, werkbaar en begrijpelijk is!

Ten slotte willen wij u uitdagen en nadrukkelijk vragen om tijdens de onderhandelingen aansluiting te zoeken en houden met de inwoners. Een idee is bijvoorbeeld het organiseren van gesprekken met mensen met een beperking; het is namelijk heel nuttig om te putten uit praktijkervaringen. We wensen u veel succes met alle komende gesprekken en uw werk aan een coalitie akkoord voor onze Gemeente waar iedereen kan meedoen.

Met vriendelijke groet,

Erik Muijsert; secretaris WMO-CR
Jacob Pol; VZ WMO-CR

FacebookTwitterEmailPrint
Actualiteiten overzicht
©2021 WMO Cliëntenraad Hengelo | Webdesign: Elschotdesign
Ga terug naar boven