Tekstgrootte: Kies de grootte van de letter
WMO Cliëntenraad Hengelo | Aanspreekpunt voor iedereen!

Links

Hier vindt u links naar websites die wellicht nuttig of interessant kunnen zijn:

Gemeente Hengelo
De website van de gemeente Hengelo.

Informatiewijzer Hengelo
Informatiewijzer Hengelo biedt inwoners van Hengelo informatie over allerhande zaken die u tegenkomt in het dagelijks leven.

Nibud
Het Nibud informeert en adviseert over financiën van huishoudens.

Wijkracht Hengelo
Wijkracht Hengelo maakt zich sterk voor een Hengelose samenleving waarin iedereen meedoet, meetelt en omziet naar elkaar.

Zo ben ik geholpen
Bij Adviespunt Zorgbelang kunt u terecht met al uw vragen over langdurige zorg. Als u zelf zorg nodig heeft, maar ook als u zorg verleent aan anderen.

Mijnkwaliteitvanleven.nl
Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait. Juist nu er veel in de zorg verandert. Door twee keer per jaar de online vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld wat voor u belangrijk is. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en beperkingen. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert.

Stichting Skik in Twente
Stichting Skik in Twente wil mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. Hierin staan ontzorging, vakantiebeleving, plezier, gezelligheid en ontspanning centraal.

Stichting Leendert Vriel
De Leendert Vriel stichting wil het mogelijk maken om thuis te sterven als u dat wilt, vrijwilligers van de stichting bieden u en de mensen die u bijstaan daarbij ondersteuning.

Gehandicaptenraad Hengelo
De gehandicaptenraad Hengelo behartigt de belangen van mensen met een lichamelijke handicap van welke aard dan ook.

Seniorenraad Hengelo
De Seniorenraad, bestaande uit vertegenwoordigers van ouderenorganisaties en maatschappelijk betrokken senioren, zetten zich in voor een leefbare stad, waar oog is voor een samenleving met ouderen die volwaardig participeren.

©2019 WMO Cliëntenraad Hengelo | Webdesign: Elschotdesign
Ga terug naar boven