Tekstgrootte: Kies de grootte van de letter
WMO Cliëntenraad Hengelo | Aanspreekpunt voor iedereen!

Werkgroepen

Werkgroep wijkracht en mantelzorg

Is wijkracht voldoende bekend, zichtbaar en bereikbaar, is duidelijk met welke hulpvragen je daar terecht kunt? Waarom voelen zo veel mantelzorgers zich overbelast, welke knelpunten ervaren zij? Dat zijn de vragen waarmee deze werkgroep het komende jaar aan de slag wil.

Contactpersoon: Marjan Stroot

Werkgroep vervoer

Per 1 juli 2017 gaat in de organisatie van WMO-gerelateerd vervoer veel veranderen. Doel moet uiteindelijk zijn dat passend, betaalbaar aanvullend vervoer beschikbaar is voor alle inwoners van Hengelo, mede om sociaal isolement te voorkomen. De werkgroep volgt de ontwikkelingen kritisch.

Contactpersoon: Inge Maters

Werkgroep dagbesteding

Er komt een ambtenaar die zich specifiek gaat bezighouden met dagbesteding, maar die is er nog steeds niet. De werkgroep zit de gemeente achter de broek.

Contactpersoon: Magna van Ockenburg

Werkgroep communicatie

De WMO cliëntenraad wil structurele problemen signaleren bij de uitvoering van de WMO. Daarvoor is contact nodig met onze achterban, de WMO cliënten. Wij denken dat deze website daarbij een belangrijk hulpmiddel kan zijn. Hoe maken wij deze website voor u belangrijk en interessant, dat wordt onze belangrijkste opdracht dit jaar.

Contactpersoon: Nico Bergenhenegouwen

Werkgroep GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg)

Deze werkgroep is in oprichting.

©2019 WMO Cliëntenraad Hengelo | Webdesign: Elschotdesign
Ga terug naar boven